Ring for et uforpligtende tilbud 36 77 25 22
AP Køleservice

Vedligeholdelse

Brug for hjælp?

A.P. Køleservice er et trygt valg til det lovpligtige eftersyn

Når det kommer til store køleanlæg som klimaanlæg, ismaskiner, køle- og fryserum eller varmepumper, er det i din klare interesse at have en fast serviceaftale med et autoriseret kølefirma.

En fast serviceaftale er din mulighed for altid at være på forkant med problemer, som manglende vedligeholdelse af dine køleanlæg kan resultere i: det kan være alt fra produktionsstop til et dårligt indeklima eller stigende varmeudgifter.

Varmepumpen er blevet en populær varmeløsning på tværs af danske hjem, og det er der et væld af gode grunde til. Hvis du skal blive ved med at opleve fordelene ved at have valgt en varmepumpe (herunder bæredygtig energi og lavere varmeudgifter), er det vigtigt, at du tager det lovpligtige eftersyn alvorligt.

Hvis din varmepumpe ikke vedligeholdes korrekt af et autoriseret kølefirma, vil effekten falde, og strømforbruget stige, hvilket i sidste ende kan blive en dyr fornøjelse af forholde sig til.

Regler for lovpligtigt eftersyn og service i Danmark

I Danmark er det lovpligtigt at få foretaget et årligt eftersyn af sin varmepumpe af en certificeret tekniker, hvis varmepumpen bruger mere end ét kg. kølemiddel.

Det er ikke kun relevant for dig som privatperson at undgå fejl i dit varmeanlæg, men også en generel hensyntagen i henhold til varmepumpebekendtgørelsen.

Det er det, fordi fejl på din varmepumpe kan udgøre en brandfare, hvorfor det er dit ansvar som privatperson (eller erhvervsdrivende med varmepumpe) at sikre en fejlfri og velfungerende varmepumpe året rundt.

Hvad angår større køleanlæg som klimaanlæg, fryserum og ismaskiner gælder der ligeledes et lovpligtigt, årligt eftersyn af disse, hvis de har en fyldning, der er større end 2,5 kg.

Når du bruger A.P. Køleservice til dit årlige eftersyn, vil du samtidig modtage en rapport med anbefalinger til, hvordan du kan opnå større besparelser, en bedre driftssikkerhed og ikke mindst en højere standard, hvad angår miljøet.

A.P. Køleservice – din professionelle tekniker i København

Hos A.P. Køleservice har vi i mere end et kvart århundrede arbejdet med køleservice i
alle afskygninger af disciplinen, og vores erfaring har gjort os til en af de førende aktører i branchen.

Vi sikrer kundetilfredshed gennem en god, faglig dialog med kunden,
så vi er sikre på, at det endelig resultat afspejler jeres ønsker.

Kontakt os i dag og hør mere om en serviceaftale til eftersyn af køleanlæg.

Kontakt os for den bedste køleservice

Du er velkommen til at kontakte os på telefon, pr. mail, eller ved at besøge os personligt for en snak om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Kontakt AP Køleservice