Ring for et uforpligtende tilbud 36 77 25 22
AP Køleservice

Klimaanlæg

Brug for hjælp?

Varmepumper er komfort med tillægsgevinst

Måske det eneste du køber til huset med økonomisk gevinst.

De dejlige malerier du har på væggene er måske en god investering, men det bedste du kan anskaffe til huset, som kan give økonomisk afkast, er anskaffelse af en varmepumpe. I det lange løb er det nemlig god økonomi i en varmepumpe, husk bare på at elektriske varmepaneler bruger 3-4 gange så meget strøm som varmepumpen. Vi er varmepumpe eksperter og kan igennem råd og vejledning sikre dig den bedst mulige løsning.

Samtidig med en god komfort og miljøvenlighed, er økonomien det stærkeste argument for at investere i et varmepumpeanlæg. Varmepumpen vil typisk levere 60 –75 % af den energien du bruger til opvarmning af din bolig. Stigende energipriser vil øge afkastningen på varmepumpen. De fleste af os tænker ikke på økonomisk afkastning når vi køber inventar til huset.

Vi står klar med rådgivning om varmepumper

For varmt om sommeren / for koldt om vinteren?

A.P. Køleservice har løsningen på dine problemer med Daikin varmepumpe og aircondition!

Høj standard og god komfort

Det moderne menneske stiller store krav til sin bolig i dag, det rigtige materialevalg og alle de personlige ting som skaber den rette atmosfære. Men har du tænkt på, hvad god komfort betyder?

Tidligere blev der ikke i samme grad lagt vægt på, hvad opvarmning koster, da det var langt billigere, end det er i dag og derfor er der mange der med fordel klan skifte nu.

I modsætning til møbler og den praktiske indretning, er det et vigtigt element du hverken kan se eller føle på, nemlig det sunde og gode indeklima. Det er den ”skjulte” komfort som virkeligt sætter prikken over i'et og giver dig velvære. God luft er sund luft, ikke for tør eller rå og så ren som overhovedet muligt. Så selv ikke allergi-plagede føler ubehag. Anlægget kører om sommeren med nedkøling – om vinteren med opvarmning.

En varmepumpe vil sikre dig behagelig filtreret luft som giver en jævn temperatur i huset.

Daikin varmepumpen har en fjernbetjening der styrer temperaturen automatisk. Du skal ikke rende rundt og justere graderne på panel, ovnene eller åbne og lukke vinduer for at ”kompensere”. Glem det, sæt dig i stolen med fjernbetjeningen og lad varmepumpen og naturen styre hele processen.

Du er velkommen til at kontakte os pr. mail, på telefon, eller ved at besøge os personligt for en snak om dine muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig! Vi har allerede hjulpet mange i Hvidovre, København og på resten af Sjælland.

Kontakt os for den bedste køleservice

Du er velkommen til at kontakte os på telefon, pr. mail, eller ved at besøge os personligt for en snak om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Kontakt AP Køleservice