Ring for et uforpligtende tilbud 36 77 25 22
AP Køleservice

Industrianlæg

Brug for hjælp?

Industrianlæg i høj kvalitet

Hos A.P. Køleservice er vores kølevandsanlæg altid et sikkert valg. Med vandkøleaggregater fra Daikin i topkvalitet, kan køling af maskiner, fødevarer, processer eller komfortkøling til forbedring af indeklimaet på kontor eller forretning let klares.

Vores Daikin chillere bruger avancerede varmepumpe- og inverterteknologier, samt valgfri varmegenvinding til optimering af enhedernes ydelse og til at styre energiforbruget og driftsudgifterne samt nedsætte CO2-emissionen.

Varmepumpeteknologien bruger vedvarende energikilder til at spare energi og skære ned på udgifterne. Inverterteknologien gør enheden i stand til at køre på nedsat kapacitet, hvilket reducerer energiforbruget, driftsomkostningerne og CO2-emissionen med op til 25 %.

Med mere end 150 forskellige muligheder, som fx ekstra pumper, lydisolerede systemer, transportmuligheder, varmegenvinding, hurtig genstart med mere, er det let at skræddersy din chiller til din applikation, dine omgivelser og dit behov. Vi samarbejder altid med dig for at levere en løsning, der imødekommer dine krav.Hver eneste Daikin enhed er udviklet ved brug af de nyeste teknologier. Fordi de udvikler alt hos dem selv, er de hele tiden i stand til at forbedre deres produkter og teknologier, som f.eks. Daikin Inverter skruekompressor og varmeveksler og kondenserende coil teknologier, som de selv har udviklet.

Hos A.P. Køleservice er kvalitet og service altid i top og vi forhandler et stort udvalg af industrianlæg. Vi har hjulpet mange kunder herhjemme i Danmark, men vi har også mange glade og tilfredse kunder i udlandet.

Kontakt os for den bedste køleservice

Du er velkommen til at kontakte os på telefon, pr. mail, eller ved at besøge os personligt for en snak om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Kontakt AP Køleservice