A. P. Køleservice ApS

Valseholmen 6-8 · 2650 Hvidovre


Tlf · 36 77 25 22

E-mail · me@apkoeleservice.dk

Varmepumper (1)

Daikin Varmepumper

Daikin varmepumper i Hvidovre og København

Med Daikin varmepumper får du en samlet løsning og varmepumpe, der passer perfekt til klimaet i Danmark. Anlægget kører om sommeren med nedkøling og om vinteren med opvarmning. Dermed er det en samlet løsning, der sikrer indeklimaet i din bolig, eller på din arbejdsplads, hele året rundt. Et godt indeklima er godt for både mennesker og din bygnings sikkerhed.

Samtidig bliver luften der anvendes ved ind og udsugning filtreret, hvilket giver endnu bedre luft, end ved udluftning fra vinduer. Igennem en god kommunikation, sikrer vi, at du kender dine muligheder og bliver sat godt ind i brug og vedligeholdelse.

 

Daikin varmepumper har fjernbetjening

Daikin styrer temperaturen automatisk. Dermed skal du ikke rende rundt og justere graderne på panel, ovnene eller åbne og lukke vinduer for at ”kompensere”, men kan i ro og mag styre det fra din fjernbetjening. A.P. Køleservice har stor erfaring med installation af Daikin varmepumper i blandt andet Hvidovre og i København, men uanset hvor du er fra på Sjælland eller i Danmark, kan du med fordel kontakte os for et fordelagtigt tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon, pr. mail eller ved at besøge os personligt for en snak om dine muligheder. Se også vores priser på varmepumper.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Husk, vi forhandler også varmepumper fra Panasonic.

A. P. Køleservice ApS
· Valseholmen 6-8 · 2650 Hvidovre · Tlf.: 36 77 25 22 · Fax: 36 77 78 09 · E-mail: me@apkoeleservice.dk
Webdesign af Søgemedier A/S