A. P. Køleservice ApS

Valseholmen 6-8 · 2650 Hvidovre


Tlf · 36 77 25 22

E-mail · me@apkoeleservice.dk

Klima Under

Aircondition

Store muligheder indenfor moderne aircondition løsninger

Igennem A.P. Køleservice får du store muligheder indenfor løsninger med aircondition. Med 35 års erfaring på området og evnen og viljen til at følge med udviklingen, er vi førende i branchen. Hos A.P. Køleservice leverer, monterer og servicerer vi klimaanlægVRV og Sky Air systemer, split- og multisplitanlæg, samt luft- og vandkølede chillers.

Dermed får du adgang til de allermest moderne teknologier og løsninger, når du samarbejder med os. Vi giver gerne råd og vejledning, der sikrer dig, at du får det resultat og de kombinerede løsninger, der passer dig.

 

Aircondition til fordelagtige priser

Ønsker du den højeste kvalitet til fordelagtige priser, er vi de rette at kontakte. På vores hjemmeside kan du blandt andet se et udvalg af de mest udbredte produkter til VRV, Sky Air, vandkøleanlæg og invertere, men du er også velkommen til at kontakte os pr. mail, på telefon, eller ved at besøge os personligt for en snak om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Igennem tiden har vi hjulpet mange med aircondition i København og Hvidovre, men varetager naturligvis også opgaver på resten af Sjælland og øerne.

Vi ser frem til at høre fra dig!

A. P. Køleservice ApS
· Valseholmen 6-8 · 2650 Hvidovre · Tlf.: 36 77 25 22 · Fax: 36 77 78 09 · E-mail: me@apkoeleservice.dk
Webdesign af Søgemedier A/S