A. P. Køleservice ApS

Valseholmen 6-8 · 2650 Hvidovre


Tlf · 36 77 25 22

E-mail · me@apkoeleservice.dk

Klima Under

Klimaanlæg

Vi tilbyder et stort udvalg af klimaanlæg

Brugen af flere elektriske kontormaskiner og stigende opmærksomhed på arbejdsmiljøet, har øget behovet for en mere effektiv temperering af indeklimaet.

A.P. Køleservice leverer, monterer og servicerer Aircondition, VRV og Sky Air systemer, split- og multisplitanlæg, samt luft- og vandkølede chillers. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af de mest udbredte produkter til VRV, Sky Air, vandkøleanlæg og invertere

 Klimaanlæg i Hvidovre, København, Sjælland

Energisparende klimaanlæg

Et moderne klimaanlæg skal være energibesparende, fleksibelt, drift sikkert, miljøvenligt og let at betjene og vedligeholde. Vi har valgt at forhandle produkter fra Daikin, fordi vores erfaring viser, at de til fulde opfylder alle krav. Vores store erfaring, mere end et kvart århundrede, gør os til førende i branchen.

Du kan betragte os, som en stærk samarbejdspartner der kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning til en fordelagtig pris. Da der tidligere ikke blev lagt lige så høj vægt på, at klimaanlæg skulle være energibesparende, er der rigtig mange der med fordel kan skifte nu.

På den måde kan vi hjælpe dig til at gøre din udgift til en investering, der tjener sig ind på sigt.

 

Kvalitet og moderne teknologi

De produkter vi forhandler har til fælles, at de er i højeste kvalitet og anvender den mest moderne teknologi. Det gør at du får bedre anlæg, der koster mindre i drift. Vi giver gerne råd og vejledning, der kan hjælpe dig til at vælge den løsning, der passer dig og tilfredsstiller dine behov.

Vi har igennem tiden varetaget mange opgaver, men uanset hvor du er fra i landet, kan du med fordel kontakte os for et godt tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

P.s. mangler du varmepumper, så kan vi også klare dette!

 

A. P. Køleservice ApS
· Valseholmen 6-8 · 2650 Hvidovre · Tlf.: 36 77 25 22 · Fax: 36 77 78 09 · E-mail: me@apkoeleservice.dk
Webdesign af Søgemedier A/S